Το ΚΠΕ Μεσολογγίου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Αλυ <Οι> κοδομώντας το κοινό μας μέλλον" για το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 (09:00πμ έως 16:00μμ.). Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παιδαγωγική και επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε. τόσο σχετικά με το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Αλυ <Οι> κολογία» όσο και γενικότερα προγράμματα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία. 

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και θα την στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σκαναρισμένη με υπογραφή μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017. Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφοΑίτηση συμμετοχής 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παιδαγωγική και επιστημονική υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν Προγράμματα Π.Ε. τόσο σχετικά με το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Αλυ <Οι> κολογία» όσο και γενικότερα προγράμματα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία.

Face_Book.jpg

banner-sxoleia

Σχολικές δραστηριότητες

 

 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 ΔΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ

 Παπαγεωργίου Αναστάσιος

 Τηλ.: 210-5243835

 ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

 Κώστα Κατερίνα

 Τηλ.: 210-5243253

 ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΘΕΜΑΤΩΝ

 Χρήστου Αμαλία

 Τηλ.: 210-5243286