Σάββατο 2 Απριλίου, βιωματικά εργαστήρια: 1ο 12/θέσιο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών (Μαράσλειο), Μαρασλή 8 και Σουηδίας, στάση Μετρό Ευαγγελισμός.

Επειδή κάποια εργαστήρια επαναλαμβάνονται, παρακαλείσθε να έλέγχετε όλες τις λίστες που επισυνάπτονται. Η σειρά είναι αλφαβητική. Για την ικανοποίηση των αιτημάτων έχει τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις στα δυο εργαστήρια «Δημιουργώντας ένα ραδιοφωνικό σποτ με το European School Radio, το 1ο μαθητικό ραδιόφωνο». ΟΙ ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σε περίπτωση κωλύματος, παρακαλούμε στείλτε άμεσα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.

Συμμετέχοντες_στα_εργαστήρι_Α1_και_Β1._Ο_λόγος_στα_παιδιά.XLS 

Συμμετέχοντες_Γ1-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ.XLS

Συμμετέχοντες_στο_εργαστήριο_Β2_Συμβόλαιο_και_πλάνο_εργασίας.XLS

Συμμετέχοντες_στο_εργαστήρι_Α2._Συμβούλιο_τάξης.XLS

Συμμετέχοντεςστο_Εργαστήριο_Δ1_Διαφοροποιημένη_μάθηση._Μια_μέρα_στο_σχολείο_του_Φουρφουρά.XLS

Συμμετέχοντεςστο_Εργαστήριο_Δ2.Δημιουργώντας_ένα_ραδιοφωνικό_σποτ_με_το_European_School_Radio.XLS

Συμμετέχοντες_στο_Ε1__European_School_Radioτο_1ο_μαθητικό_ραδιόφωνο.xls

Συμμετέχοντες_στο_Εργαστήριο_Ε2Διαφοροποιημένη_μάθηση._Μια_μέρα_στο_σχολείο_του_Φουρφουρά.xlsx

 

Face_Book.jpg

banner-sxoleia

Σχολικές δραστηριότητες