Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών των οποίων η πρόσληψη έγινε (22-12-2020) από το πρόγραμμα «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς» με κωδικό ΟΠΣ 5070727, να  συμπληρώσουν  τη δήλωση με τα ατομικά τους στοιχεία (επισυνάπτεται) και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη 05-01-2021. Για αναγνώριση προϋπηρεσίας, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου, επισυνάπτονται έντυπα προς συμπλήρωση.

Τα αρχεία θα πρέπει να τα ονομάσετε με το ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ σας.

Οι προσλαμβανόμενοι Αναπληρωτές Εκπ/κοί κλάδων ΠΕ23 και ΠΕ30 οφείλουν να  παρουσιαστούν στη  σχολική μονάδα  τοποθέτησής τους, στο σχολείο βάσης ( η πρώτη σχολική μονάδα, όπως αναφέρεται στον πίνακα του Υ.ΠΑΙ.Θ), για να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 έως και την Δευτέρα 11-01-2021.

ΑΤΟΜΙΚΑ_ΣΤΟΙΧΕΙΑ_ΓΙΑ_ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ-ΕΡΓΑΝΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ_ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ_ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ_ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ_ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ_ΚΑΙ_ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εγκυκλίους σχετικά με τα «Πρόσθετα μέτρα και Ρυθμίσεις  για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», ενημερώνει ότι η είσοδος στην υπηρεσία θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα και εφόσον το αίτημα δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο (τηλεπικοινωνιακά, e-mail, ταχυδρομείο).

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

IMG_9813d.JPG