Τα σχολεία μπορούν να ενταχθούν στα παρακάτω Εθνικά/Διεθνή Δίκτυα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που συντονίζουν η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης με διάφορους κατά περίπτωση φορείς (περισσότερες λεπτομέρειες στα παρακάτω έγγραφα). Τα σχολεία που θα ενταχθούν στα δίκτυα θα ενημερώσουν το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">

 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ  ΦΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ
έγγραφο υπ' αριθ. 13918/Δ2/27-1-2017 του ΥΠ.Π.Ε.Θ. "Ανανέωση λειτουργίας του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία»"

«Ανανέωση λειτουργίας του Δικτύου και ανασυγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Νέοι Δημοσιογράφοι» (αριθμ πρωτ. 7816 /Δ2 /17-01- 2017/ΥΠΠΕΘ) 

"Ανασυγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου" (αρ. πρωτ. 65087/Γ7/ 15-05-2013/ΥΠΕΠΘ).

Ανανέωση λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση Χωρίς Σκουπίδια» (αρ.Πρωτ. 19864 /Δ2/7-2-2017/ΥΠΠΕΘ). Πατήστε ΦΥΣΗ_ΧΩΡΙΣ_ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ_ανανέωση_λειτουργίας.pdf.

Ανανέωση λειτουργίας του Δικτύου και ανασυγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Πράσινες Γωνιές»
 

 

 

Πρόσκληση ένταξης σχολικών μονάδων στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς σκουπίδια» 

Πρόσκληση ένταξης σχολικών μονάδων
Διαδικασία υλοποίησης διεθνούς δικτύου Π.Ε.  πρόσκληση συμμετοχής   διαδικασία υλοποίησης  Οδηγίες υλοποίησης
Αίτηση συμμετοχής  ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής  ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αίτηση συμμετοχής

Αίτηση συμμετοχής

Τα σχολεία που επιθυμούν να ενταχθούν στα "Οικολογικά Σχολεία" μπορούν να ενημερωθούν από τα παραάνω έγγραφα, να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν σκαναρισμένη με σφραγίδα και υπογραφές στο mail του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Α΄Δ/νσης Π.Ε. Αθήνας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).        

Face_Book.jpg