ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ν Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της αίθουσας που θα στεγάζει στο εξής τη νέα βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Η εκδήλωσή μας πλαισιώνεται από δραστηριότητες και εργαστήρια που επιμελήθηκαν εκπαιδευτικοί του σχολείου. Τα παιδιά ελεύθερα θα επιλέξουν ποια δραστηριότητα θα παρακολουθήσουν. Έτσι:

?στο προαύλιο του σχολείου τα παιδιά της «Ζωντανής Βιβλιοθήκης», μαθητές της Β΄ και της Στ΄ τάξης θα σας αφηγηθούν μοναδικές ιστορίες από βιβλία που έχουν διαβάσει στο παρελθόν

?στην αίθουσα του Στ2 τα παιδιά θα εικονογραφήσουν το δικό τους βιβλίο

?στην αίθουσα του Ε1 θα παρουσιαστούν τα βιβλία : «Με το ποδήλατό μου αρχηγό τα αυτοκίνητα νικώ» του Β. Ηλιόπουλου και «Το ταξίδι» της Φραντσέσκα Σάννα.

?στην αίθουσα του Ε2 θα λειτουργήσει εργαστήριο κατασκευής σελιδοδείκτη

Στις 20:00 θα συναντηθούμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου για την κεντρική εκδήλωση της βραδιάς. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του χώρου της βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί τους βιβλία που είτε θα ανταλλάξουν με άλλα παιδιά είτε θα δωρίσουν στη βιβλιοθήκη μας. Παρακαλούμε, τέλος, να φέρετε μαζί σας ένα μικρό κέρασμα που στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί στα παιδιά.

                                                         

                                                                                                                               Ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΑΦΙΣΑ

 

Face_Book.jpg