Το γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Α΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς να λάβουν μέρος στο 2ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Έκφρασης, με πρωτότυπες δημιουργίες, που έχουν γίνει από τους ίδιους, πέραν του διδακτικού τους έργου, σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης. Θα παρουσιαστούν όλα τα έργα που θα κατατεθούν χωρίς επιλογή.

Το Φεστιβάλ υλοποιείται σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Δ΄ Αθήνας και Πειραιά, με τον Δήμο Π. Φαλήρου, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στον Πολυχώρο του Δήμου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, Π. Φάληρο, χάρτης: https://goo.gl/maps/23QToBbk8vJ2 ). 

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας την παρακάτω Αίτηση Συμμετοχής, η οποία θα συνοδεύεται και με το έργο τους (σε φωτογραφία ή βίντεο ή mp3 ή σε οποιαδήποτε άλλη μορφή) μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό

Σάββατο: 10.00-13.00 Περιήγηση στην έκθεση                    
                17.00-21.30 Παρουσίαση των έργων
Κυριακή: 10.00-13.00


Έγγραφο      Αίτηση συμμετοχής    Πρόσκληση 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Σαββάτου και Κυριακής 

Face_Book.jpg