Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στο ΠΣ MYSCHOOL στην καταχώριση των αδειών COVID (Ειδική Άδεια Απουσίας Ευπαθών Ομάδων λόγω   COVID-19 - ΦΕΚ 64/Α/14-03-2020 Άρ.25), για τις οποίες έχετε δεχθεί αίτηση από εκπαιδευτικούς της σχολικής σας μονάδας.

Υπενθυμίζεται ότι πρέπει να γίνουν δύο καταχωρίσεις:

- Μία στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΑΔΕΙΕΣ (ΠΛΗΝ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ) ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, όπου θα καταχωρίσετε κατά τα γνωστά την άδεια με πρωτόκολλο και ημερομηνία.  

 και

- Μία στην ατομική καρτέλα του εκπαιδευτικού (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΜΟΥ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΓΡΑΝΑΖΙ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ και στο κάτω μέρος της σελίδας περνάτε την απουσία στο πινακάκι "Απουσίες εργαζομένου που σχετίζονται με αυτή την τοποθέτηση"), ώστε να κοκκινίσει το όνομά του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τονίζεται ότι το μέγιστο επιτρεπτό χρονικό διάστημα (αυτή τη στιγμή) στο myschool είναι 30 ημέρες.

Δεδομένου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι τοποθετήσεις / μετακινήσεις εκπαιδευτικών στο MYSCHOOL, αν έχει ζητήσει άδεια COVID μόνιμος εκπαιδευτικός που δεν ανήκει οργανικά στη σχολική σας μονάδα και δεν τον βλέπετε ακόμα στο MYSCHOOL ή είναι νεοδιόριστος παρακαλούμε να μας αποστείλετε με ένα αρχείο EXCEL τα εξής στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΑΡ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τονίζεται ότι η αποστολή email αφορά μόνον στις περιπτώσεις αδυναμίας καταχώρησης της εν λόγω άδειας στο MYSCHOOL

Οι παραπάνω ενέργειες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο ως την 13:00 της Πέμπτης 10/9/2020.

Επιμορφωτικό υλικό για Διευθυντές/-ντριες Δημοτικών Σχολείων και Προϊσταμένες/-νους Νηπιαγωγείων ________________________________

Χαιρετισμός της ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και της  Διευθύντριας με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023-2024

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2023-24, η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας, το προσωπικό και η Διευθύντρια, ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. 

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το υψηλό αγαθό της Παιδείας με βάση τις αρχές της συνεργασίας, του δημοκρατικού διαλόγου και του αμοιβαίου σεβασμού. 

Πολύτιμοι αρωγοί μας είναι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης  και τα ΚΕΔΑΣΥ για την παιδαγωγική υποστήριξη του  έργου σας.  

Επίσης σημαντικοί εταίροι για την επιτυχία των στόχων μας είναι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών με τους οποίους  συνεργαζόμαστε και  τους μεταδίδουμε το όραμα και την αποστολή μας. 

Καλωσορίζουμε  τις/τους Αναπληρώτριες/Αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στα σχολεία μας με τη βεβαιότητα ότι η αρμονική και γόνιμη  συνεργασία μας θα είναι προς όφελος όλων των μαθητών/μαθητριών μας.

Η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας  θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος κάθε προσπάθειας όλων των εκπαιδευτικών των σχολείων μας. 

Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα υγεία και δύναμη.

Καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

 

Η Διεύθυνση 

και η Διευθύντρια Π.Ε. Α΄ Αθήνας 

Δρ. Ευαγγελία Καραγιάννη

IMG_9813d.JPG