ΗΜΕΡΙΔΑ ?ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ?

Συμμετέχοντες στην ημερίδα ? βιωματικά εργαστήρια «Βιβλία σε ρόδες» (Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και ώρες 16:00-20:30, στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Λευκωσίας 50, σταθμός Ηλεκτρικού Άγιος Νικόλαος )
Επειδή υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην ημερίδα για έναν μικρό αριθμό εκπαιδευτικών επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τη Δευτέρα στις 10 π.μ. και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό email.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Mens Running ShoesAIR JORDAN

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εγκυκλίους σχετικά με τα «Πρόσθετα μέτρα και Ρυθμίσεις  για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», ενημερώνει ότι η είσοδος στην υπηρεσία θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα και εφόσον το αίτημα δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο (τηλεπικοινωνιακά, e-mail, ταχυδρομείο).

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

IMG_9813d.JPG