Η Α' Διεύθυνση Π.Ε. Αθηνών (δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων), οργανώνει την 6η συνάντηση για τους/τις εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «TO ΠΑΙΔΙ, Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ. Υιοθετούμε τα αγάλματα, νοιαζόμαστε για το δημόσιο χώρο - γινόμαστε ενεργοί πολίτες» για τη διευθέτηση ζητημάτων της ημερίδας παρουσίασης στις 30 Μαΐου 2017, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 (16:30-19:00) στο 12/θέσιο Π.Δ.Σ.Π.Α., που συμμετέχει στο πρόγραμμα (Μαράσλειο, Μαρασλή και Σουηδίας, Στ. Μετρό Ευαγγελισμός). Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο.
Για την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 (14:00). 

Πίνακας συμμετεχόντων

SNEAKERSNIKE AIR HUARACHE

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας κατόπιν των πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου καθώς και των πρόσφατων εγκύκλιων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει προς τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες ότι:

η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, καθώς και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εξαμήνου ή αρνητικού 48ωρου rapid test.

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν επίσης να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

IMG_9813d.JPG