Η Α΄ Διεύθυνση Π.Ε. Αθηνών (δια των υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης), σε συνεργασία με τη Γ΄ Διεύθυνση Δ.Ε. Αθήνας (δια των υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), οργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο «Μνήμη και λήθη: μαρτυρίες, τεκμήρια, λογοτεχνία» την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, και ώρες 17:00-20:00, για 25 εκπαιδευτικούς, στο κτίριο του ΠΙΟΠ, Αγγέλου Γέροντα 6, Πλάκα (χάρτης https://goo.gl/4QV4f3, πλησιέστεροι σταθμοί μετρό Σύνταγμα, Ακρόπολη). Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση στη διεύθυνση https://goo.gl/xtZKia μέχρι την Τρίτη, 2 Μαΐου, 9.00 πμ.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα που παραμένει ανοιχτή και θα ειδοποιηθούν με email.

 

Πίνακας συμμετεχόντων

Air Jordan XI 11 HighAir Max 90 VT QS

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας κατόπιν των πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου καθώς και των πρόσφατων εγκύκλιων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει προς τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες ότι:

η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, καθώς και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εξαμήνου ή αρνητικού 48ωρου rapid test.

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν επίσης να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

IMG_9813d.JPG