«Νοιάσου για το κλίμα –

Γίνε η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον!!!»  

Οι φετινές μας ευχές  για Καλή Χρονιά είναι λίγο διαφορετικές, γιατί συνοδεύονται από ένα πρωτότυπο ημερολόγιο . Όλα ξεκίνησαν από την καμπάνια ευαισθητοποίησης των μαθητών μας σχετικά με την COP26,  δηλαδή την Παγκόσμια συνδιάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα. Τα δέντρα των υποσχέσεων αντανακλούν τις δεσμεύσεις των παιδιών απέναντι στην πρόκληση της  κλιματικής προσαρμογής, αλλά και τις απαιτήσεις τους από τους ηγέτες για τη λήψη μέτρων. 

 12 υπέροχα αλλιώτικα δέντρα  κοσμούν τους 12 μήνες του επόμενου χρόνου  αναδεικνύοντας με τα λόγια των παιδιών  ένα Στόχο σε κάθε μήνα.

 Ευχαριστούμε θερμά τα σχολεία που δάνεισαν στο Ημερολόγιο τα δέντρα των υποσχέσεων τους, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που συμμετείχαν δυναμικά στην καμπάνια και που μπορείτε να τα απολαύσετε εδώ https://schools4climate.weebly.com/nuomicron941mubetarhoiotaomicronsigmaf.html 

 Σας προτείνουμε  να  μοιραστείτε αυτό το  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022 με φίλους και γνωστούς και να αξιοποιήσετε  τους στόχους του κάθε μήνα συμβάλλοντας στην προσπάθεια να κάνουμε το αποτύπωμά μας  ελαφρύτερο πάνω στη ΓΗ. 

Καλή χρονιά!

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!                                            

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2022

IMG_9813d.JPG