Η Α΄ Διεύθυνση Π.Ε. Αθηνών (Γραφεία Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης), σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Κεντρικός Τομέας), διοργανώνει σεμινάριο με βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Τα βιβλία μας φέρνουν κοντά... διαβάζοντας στην τάξη για / με παιδιά πρόσφυγες». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου2017, και ώρες 16:30-20:00, στο κτίριο Οικονομίδη, στο Πεδίο του Άρεως (προτεινόμενη είσοδος από οδό Ευελπίδων, στο ύψος του αρ. 35, Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού.  Πλησιέστερες στάσεις: Α. Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια. Β. Λεωφορείο 224 ? στάση Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού).

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο

ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής

Χάρτης

πίνακας συμμετεχόντων

SneakerAir Jordan Westbrook 0.2

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας κατόπιν των πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου καθώς και των πρόσφατων εγκύκλιων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει προς τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες ότι:

η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, καθώς και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εξαμήνου ή αρνητικού 48ωρου rapid test.

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν επίσης να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

IMG_9813d.JPG