Το Α΄ΠΥΣΠΕ Αθήνας με την Πράξη του 32/23-09-2015 τοποθέτησε τους εκπαιδευτικούς Γαλλικής (ΠΕ05) και Γερμανικής (ΠΕ07) Γλώσσας, στη διάθεσή του από μετάταξη και αναρτά τους σχετικούς Πίνακες.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν τοποθετήθηκαν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους καλούνται να υποβάλλουν συμπληρωματική Δήλωση τοποθέτησης στα εναπομείναντα λειτουργικά κενά.

Οι Δηλώσεις και τυχόν ενστάσεις θα υποβάλλονται στην Α΄ Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας, Δώρου 9, Ομόνοια, 8ος όροφος, την 24/09/2015 από ώρα 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ή θα αποστέλλονται στο fax: 210-5248449

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ (ΠΕ05)

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ (ΠΕ07)

Air Max 95 VaporMaxAir Jordan IX 9 Shoes

Χαιρετισμός της ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και της  Διευθύντριας με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023-2024

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2023-24, η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας, το προσωπικό και η Διευθύντρια, ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. 

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το υψηλό αγαθό της Παιδείας με βάση τις αρχές της συνεργασίας, του δημοκρατικού διαλόγου και του αμοιβαίου σεβασμού. 

Πολύτιμοι αρωγοί μας είναι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης  και τα ΚΕΔΑΣΥ για την παιδαγωγική υποστήριξη του  έργου σας.  

Επίσης σημαντικοί εταίροι για την επιτυχία των στόχων μας είναι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών με τους οποίους  συνεργαζόμαστε και  τους μεταδίδουμε το όραμα και την αποστολή μας. 

Καλωσορίζουμε  τις/τους Αναπληρώτριες/Αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στα σχολεία μας με τη βεβαιότητα ότι η αρμονική και γόνιμη  συνεργασία μας θα είναι προς όφελος όλων των μαθητών/μαθητριών μας.

Η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας  θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος κάθε προσπάθειας όλων των εκπαιδευτικών των σχολείων μας. 

Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα υγεία και δύναμη.

Καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

 

Η Διεύθυνση 

και η Διευθύντρια Π.Ε. Α΄ Αθήνας 

Δρ. Ευαγγελία Καραγιάννη

IMG_9813d.JPG