Η Α΄Διεύθυνση Π.Ε. Αθήνας αναρτά την εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με Αρ.Πρωτ. Φ.361.22/169/171671/Ε3 με θέμα <<Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων προϊσταμένων νηπιαγωγείων και προϊσταμένων δημοτικών σχολείων>>, σε εφαρμογή των οριζομένων στο Ν. 4327/2015.

Θα ακολουθήσει η σχετική Προκήρυξη πλήρωσης όλων των θέσεων Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Α΄Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας, με τις σχετικές χρονικές προθεσμίες.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΔΩ

Air Jordan XI 11 LowNike Tiempo Legend VI FG

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας κατόπιν των πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου καθώς και των πρόσφατων εγκύκλιων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει προς τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες ότι:

η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, καθώς και με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εξαμήνου ή αρνητικού 48ωρου rapid test.

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν επίσης να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

IMG_9813d.JPG