Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους  υποψήφιους προς συνταξιοδότηση εκπαιδευτικούς, κατόπιν σχετικού εγγράφου του e-ΕΦΚΑ (αριθ. πρωτ. 315962/26-06-2023), ότι θα προστεθούν επιπλέον πεδία στο Δελτίο Ατομικής Υπηρεσιακής Κατάστασης (Δ.Α.Υ.Κ.). Ως εκ τούτου πρέπει να συμπληρωθεί η νέα αίτηση την οποία σας επισυνάπτουμε μαζί με τις οδηγίες για τη συμπλήρωσή της. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η πρόληψη λαθών και η επίσπευση στον χρόνο έκδοσης συνταξιοδοτικών πράξεων. Συνεπώς, θα πρέπει το νέο έντυπο να συμπληρωθεί με ιδιαίτερη προσοχή και αποκλειστική ευθύνη του ενδιαφερόμενου και να μας αποσταλεί στην υπηρεσία το αργότερο μέχρι τέλος Ιουλίου. Η νέα αίτηση συμπληρωμένη:

1) Μπορεί να ταυτοποιηθεί ψηφιακά μέσω του gov.gr στην υπηρεσία «ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου», ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος και να μας την προωθήσετε στο κεντρικό email της υπηρεσίας (σε ένα ψηφιακό αντίγραφο)

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/psephiake-bebaiose-eggraphou 

2) Να κατατεθεί στην υπηρεσία (σε πέντε αντίγραφα) ή

3) Να σταλεί ταχυδρομικά στη υπηρεσία (σε πέντε αντίγραφα)

 

ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΤΠΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ e-ΕΦΚΑ

Επιμορφωτικό υλικό για Διευθυντές/-ντριες Δημοτικών Σχολείων και Προϊσταμένες/-νους Νηπιαγωγείων ________________________________

Χαιρετισμός της ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και της  Διευθύντριας με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023-2024

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2023-24, η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας, το προσωπικό και η Διευθύντρια, ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. 

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το υψηλό αγαθό της Παιδείας με βάση τις αρχές της συνεργασίας, του δημοκρατικού διαλόγου και του αμοιβαίου σεβασμού. 

Πολύτιμοι αρωγοί μας είναι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης  και τα ΚΕΔΑΣΥ για την παιδαγωγική υποστήριξη του  έργου σας.  

Επίσης σημαντικοί εταίροι για την επιτυχία των στόχων μας είναι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών με τους οποίους  συνεργαζόμαστε και  τους μεταδίδουμε το όραμα και την αποστολή μας. 

Καλωσορίζουμε  τις/τους Αναπληρώτριες/Αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στα σχολεία μας με τη βεβαιότητα ότι η αρμονική και γόνιμη  συνεργασία μας θα είναι προς όφελος όλων των μαθητών/μαθητριών μας.

Η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας  θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος κάθε προσπάθειας όλων των εκπαιδευτικών των σχολείων μας. 

Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα υγεία και δύναμη.

Καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

 

Η Διεύθυνση 

και η Διευθύντρια Π.Ε. Α΄ Αθήνας 

Δρ. Ευαγγελία Καραγιάννη

IMG_9813d.JPG