ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Καλούνται οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής, των οποίων η πρόσληψη έγινε 04-03-2021 από το Υ.ΠΑΙ.Θ., να παρουσιαστούν την Τρίτη 09-03-2021 ή την Τετάρτη 10-03-2021 στις σχολικές μονάδες τοποθέτησής τους, όπως αυτές αναφέρονται στους πιο κάτω πίνακες, για να αναλάβουν υπηρεσία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Καλούνται οι αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής (προσλήψεις 04-03-2021) να  συμπληρώσουν τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων (επισυνάπτεται) και να την αποστείλουν  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τη Δευτέρα  08-03-2021 και ώρα 09.00 π.μ.

Το αρχείο θα πρέπει να τα ονομάσετε με το ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ σας. 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Γενικής και Ειδικής Αγωγής, των οποίων η πρόσληψη έγινε 04-03-2021  από το Υ.ΠΑΙ.Θ., να αποστείλουν ηλεκτρονικά, αποκλειστικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από σήμερα 04/03/2021 έως και αύριο Παρασκευή 05/03/2021 συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο: Το έντυπο «ατομικών στοιχείων για καταχώρηση στη μισθοδοσία», (συνημμένο έγγραφο) προκειμένου να καταχωρηθούν στο ΕΡΓΑΝΗ και στη μισθοδοσία.

*(τα πεδία “σχολείο τοποθέτησης” και “σχολείο/α διάθεσης” θα συμπληρωθούν από την Υπηρεσία).

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ-ΕΡΓΑΝΗ

Καλούνται οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί των οποίων η πρόσληψη έγινε 10-02-2021  από το Υ.ΠΑΙ.Θ. για την κάλυψη νέων αναγκών που προκύπτουν από ειδικές άδειες απουσίας ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη λόγω του covid-19, να παρουσιαστούν τη Δευτέρα 15-02-2021 ή την Τρίτη 16-02-2021 στις σχολικές μονάδες  τοποθέτησής τους, όπως αυτές αναφέρονται στους πιο κάτω πίνακες, για να αναλάβουν υπηρεσία.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΑΕ

Καλούνται οι αναπληρωτές των οποίων η πρόσληψη έγινε από την ειδική πρόσκληση (09-02-2021) για την κάλυψη νέων αναγκών που προκύπτουν από ειδικές άδειες απουσίας ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη λόγω του covid-19, να  συμπληρώσουν τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων και την αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας /συνάφειας μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών (επισυνάπτονται) και να τις αποστείλουν  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρασκευή  12-02-2021 και ώρα 11.00 π.μ.

Τα αρχεία θα πρέπει να τα ονομάσετε με το ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ σας.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να δηλώσετε κατά σειρά προτίμησης, όλες τις σχολικές μονάδες που διατίθενται προς κάλυψη.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΠΕ11 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΕ60 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕ60 ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ

ΠΕ91 ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ/ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί  των οποίων η πρόσληψη έγινε 09-02-2021 από το Υ.ΠΑΙ.Θ. για την κάλυψη νέων αναγκών που προκύπτουν από ειδικές άδειες απουσίας ομάδων αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη λόγω του covid-19, να αποστείλουν ηλεκτρονικά, αποκλειστικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από σήμερα 10/02/2021 έως και την Πέμπτη 11/02/2021 και ώρα 11.00 π.μ. συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο: Το έντυπο «ατομικών στοιχείων για καταχώρηση στη μισθοδοσία», ( συνημμένο έγγραφο) προκειμένου να καταχωρηθούν στο ΕΡΓΑΝΗ και στη μισθοδοσία.

*(τα πεδία “σχολείο τοποθέτησης” και “σχολείο/α διάθεσης” θα συμπληρωθούν από την Υπηρεσία).

ΕΝΤΥΠΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Καλούνται οι αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ να  συμπληρώσουν τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων και την αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας /συνάφειας μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών (επισυνάπτονται) και να τις αποστείλουν  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τετάρτη  20-01-2021.

Τα αρχεία θα πρέπει να τα ονομάσετε με το ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ σας.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να δηλώσετε κατά σειρά προτίμησης, όλες τις σχολικές μονάδες που διατίθενται προς κάλυψη.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΒΠ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΟΜΕΑΚΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΒΠ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΜΕΑΕ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΕΕΠ ΠΕ23

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ/ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

Καλούνται οι Αναπληρωτές  ΕΕΠ-ΕΒΠ των οποίων η πρόσληψη έγινε από το Υ.ΠΑΙ.Θ στις  15-01-2021, να συμπληρώσουν τη δήλωση με τα ατομικά τους στοιχεία (επισυνάπτεται) και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τη Δευτέρα 18-01-2021.

Το αρχείο θα πρέπει να το ονομάσετε με το ΕΠΩΝΥΜΟ_ΟΝΟΜΑ σας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με τα λειτουργικά κενά και τη δήλωση προτίμησης  σχολικών μονάδων.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ - ΕΡΓΑΝΗ

 

Καλούνται οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων για Παράλληλη Στήριξη να παρουσιαστούν αύριο Παρασκευή 08-01-2021 ή τη Δευτέρα 11-01-2021 στις σχολικές μονάδες  τοποθέτησής τους, όπως αυτές αναφέρονται στους πιο κάτω πίνακες, για να αναλάβουν υπηρεσία. 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΕ70 ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καλούνται οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών για Παράλληλη Στήριξη να παρουσιαστούν αύριο Παρασκευή 08-01-2021 ή τη Δευτέρα 11-01-2021 στις σχολικές μονάδες  τοποθέτησής τους, όπως αυτές αναφέρονται στους πιο κάτω πίνακες, για να αναλάβουν υπηρεσία.

ΠΕ60 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εγκυκλίους σχετικά με τα «Πρόσθετα μέτρα και Ρυθμίσεις  για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», ενημερώνει ότι η είσοδος στην υπηρεσία θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα και εφόσον το αίτημα δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο (τηλεπικοινωνιακά, e-mail, ταχυδρομείο).

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

IMG_9813d.JPG