ΓΕΝΙΚΕΣ

Κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και των εργαζομένων στην Υπηρεσία μας, κατόπιν των πρόσφατων Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, των σχετικών Εγκυκλίων και της με αριθμ. 2873/Υ1/17-03-2020 Απόφασης του Υ.ΠΑΙ.Θ., σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19

Σας ενημερώνουμε ότι:

η επικοινωνία με την Υπηρεσία μας και η διεκπεραίωση υποθέσεων/αιτημάτων συνιστάται να πραγματοποιούνται μέσω i) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ii) fax και iii) τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα αρμόδια τμήματα (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ).

Για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν με τις εξ αποστάσεως υπηρεσίες ή για τις οποίες απαιτείται φυσική παρουσία στη Διεύθυνση, οι ενδιαφερόμενοι, πριν την προσέλευσή τους, θα πρέπει να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να ορίζεται ραντεβού.

 

Does The Jordan 1 Fit True To Size? The Sole Supplier

Οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στη Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας να γνωρίζουν ότι:

1. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 09:00 έως 14:00 (Χίου 16-18, 2ος όροφος Γραφείο Αναπληρωτών).

2. Πρέπει να έχει προηγηθεί η εγγραφή των υποψηφίων στο ΟΠΣΥΔ ? https://opsyd.sch.gr/

3. Η αίτηση συμπληρώνεται με αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου και επισυνάπτονται σε αυτή τα δικαιολογητικά, όπως ακριβώς ορίζεται στην Προκήρυξη του ΑΣΕΠ και στην Πρόσκληση του Υ.ΠΑΙ.Θ.

4. Κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο i) πρωτότυπη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση με συνημμένα τα δικαιολογητικά και ii) φωτοαντίγραφο αυτής.

5. Πρέπει να φέρουν αστυνομική ταυτότητα/διαβατήριο και φωτοαντίγραφο αυτής/αυτού.

Adidas NMD Boost

ΕΓΓΡΑΦΟ

Air Force 1

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΣΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΧΙΟΥ 16 ? 18, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ? ΑΘΗΝΑ. 

Air Zoom Pegasus 33New adidas questar drive singapore code for women 2016 Mids Covered in Mix Materials

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΦΟΡΜΑ

Ultra Boost ClimaMen Nike

ΕΓΓΡΑΦΟ

Air Jordan V Low SupremeAir Jordan XII 12 Shoes

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Men's TopsNIKE

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Α ΄ Αθήνας καθώς και οι εκπαιδευτικοί που αποσπάσθηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ, να αναλάβουν υπηρεσία αυτοπροσώπως, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Α? Αθήνας (Δώρου 9, Αθήνα, 2ος όροφος/Πρωτόκολλο).

Air Max HyperpositeSneakers

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εγκυκλίους σχετικά με τα «Πρόσθετα μέτρα και Ρυθμίσεις  για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», ενημερώνει ότι η είσοδος στην υπηρεσία θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού με το αρμόδιο τμήμα και εφόσον το αίτημα δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο (τηλεπικοινωνιακά, e-mail, ταχυδρομείο).

Οι ενδιαφερόμενοι, εκπαιδευτικοί και πολίτες, μπορούν να αποστέλλουν οποιοδήποτε έγγραφο ή αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: mail@dipe-a-athin.att.sch.gr

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

IMG_9813d.JPG