Σύμφωνα με την αριθμ. Φ.361.22/68/100287/Ε3/12-09-2023 ΦΕΚ  5426 τ.Β΄14-09-2023 απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. οι Διευθυντές/ντριες   εκφράζουν τη γνώμη τους, εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των αναπροσαρμοσμένων πινάκων, ήτοι από τη Δευτέρα  23 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16:00, στο 2ο όροφο, στο γραφείο του Π.Υ.Σ.Π.Ε., Τμήμα Γ΄ Προσωπικού.

Οι δεκτοί υποψήφιοι  εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από την ανάρτηση των αναπροσαρμοσμένων πινάκων, ήτοι  από τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 έως και την Τρίτη  24 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 14:00, υποβάλλουν στον Διευθυντή σχολικής μονάδας  αντίγραφο του βιογραφικού τους σημειώματος, που έχουν υποβάλει με την υποψηφιότητά τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Η γνώμη του διευθυντή της σχολικής μονάδας  περιλαμβάνει την άποψή του για τον υποψήφιο που προκρίνει για τη θέση του Υποδιευθυντή και διαβιβάζεται από τον ίδιο στο Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής. Για τη διαμόρφωση της γνώμης δύναται να συνεκτιμάται μεταξύ άλλων η ικανότητα του κάθε υποψηφίου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, να επιδεικνύει συνεργατική διάθεση και να επιλύει προβλήματα, ιδίως διδακτικά, διοικητικά, οργανωτικά και λειτουργικά, η προσωπικότητα και η γενική συγκρότηση του υποψηφίου, η συνεισφορά του στην δημιουργία κατάλληλου παιδαγωγικού κλίματος καθώς και η οργάνωση ή η συμμετοχή του στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων.

Στην περίπτωση που στη σχολική μονάδα υφίσταται δεύτερος υποδιευθυντής, η γνώμη του διευθυντή της σχολικής μονάδας περιλαμβάνει την άποψή του για δύο (2) υποψηφίους με τη σειρά τοποθέτησής τους.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΚΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ

ΤΜΗΜΑ Γ΄ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Easter Card

Επιμορφωτικό υλικό για Διευθυντές/-ντριες Δημοτικών Σχολείων και Προϊσταμένες/-νους Νηπιαγωγείων ________________________________

Χαιρετισμός της ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και της  Διευθύντριας με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023-2024

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2023-24, η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας, το προσωπικό και η Διευθύντρια, ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. 

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το υψηλό αγαθό της Παιδείας με βάση τις αρχές της συνεργασίας, του δημοκρατικού διαλόγου και του αμοιβαίου σεβασμού. 

Πολύτιμοι αρωγοί μας είναι οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης  και τα ΚΕΔΑΣΥ για την παιδαγωγική υποστήριξη του  έργου σας.  

Επίσης σημαντικοί εταίροι για την επιτυχία των στόχων μας είναι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών με τους οποίους  συνεργαζόμαστε και  τους μεταδίδουμε το όραμα και την αποστολή μας. 

Καλωσορίζουμε  τις/τους Αναπληρώτριες/Αναπληρωτές που θα υπηρετήσουν στα σχολεία μας με τη βεβαιότητα ότι η αρμονική και γόνιμη  συνεργασία μας θα είναι προς όφελος όλων των μαθητών/μαθητριών μας.

Η ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας  θα είναι αρωγός και συνοδοιπόρος κάθε προσπάθειας όλων των εκπαιδευτικών των σχολείων μας. 

Εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα υγεία και δύναμη.

Καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

 

Η Διεύθυνση 

και η Διευθύντρια Π.Ε. Α΄ Αθήνας 

Δρ. Ευαγγελία Καραγιάννη

IMG_9813d.JPG